Om Regina Egenæs

Regina-EgenæsJeg blev betaget af Encaustic-Art, efter nogle år som porcelænsmaler, en anden kunstart som ligeledes er tæt forbundet med varme ved virkeliggørelsen af det visuelle produkt.

Det endte med at jeg forfinede mine encaustic-art teknikker under vejledning af John Buckland i Wales, UK efter mine egne studier i at male med akryl, olie og pastel.

 Encaustic-Art som malemetode tiltaler mig, fordi den har så mange udfordringer, hvor man benytter opvarmning og forskellige specielle værktøjer og metoder.

Den opvarmede voks påføres lærred og således opnår jeg det resultat jeg har forestillet mig.

Voksens lag på materialet giver fornemmelsen af en tredimensionel overflade og farvernes renhed giver en usædvanlig lysende virkning som er helt anderledes end fra andre former for maling.

Via denne kulturarv fra oldtiden, føler jeg mig også knyttet på en særlig måde til fortiden, når jeg arbejder med dette medium.

På grund af det, er hvert eneste billede en enorm og forrygende udfordring for mig, så vel som en kilde til stor glæde, når jeg opnår de resultater som jeg bestandig stiler efter.

Her kan du downloade mit CV og udstillingsliste:

CV og Udstillinger

Share